Βόμβες Σοϊλού κατά ΗΠΑ και Σόρος: «Νοητικά καθυστερημένοι όσοι ζητούν να εγκαταλείψουμε τους S-400»

0
150
βόμβες-σοϊλού-κατά-ηπα-και-σόρος-νοητ

ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΕΑ: Βόμβες Σοϊλού κατά ΗΠΑ και Σόρος: «Νοητικά καθυστερημένοι όσοι ζητούν να εγκαταλείψουμε τους S-400»

Ειδήσεις: Ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας Σουλεϊμάν Σοϊλού, αποκάλεσε τους υποστηρικτές της εγκατάλειψης των S-400 «νοητικά καθυστερημένους».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Σε συνέντευξη του στη Sabah δήλωσε ότι «η Τουρκία δεν έχει παραδοθεί στην παγκοσμιοποίηση».

Τι είπε μεταξύ άλλων:

”Η Τουρκία δεν έχει παραδοθεί στην παγκοσμιοποίηση. Έτσι καθιέρωσε τις περιφερειακές εμπορικές σχέσεις που παρουσιάστηκαν. (…) Αν η Τουρκία είχε «παραδοθεί» στην παγκοσμιοποίηση, θα βρισκόταν σε πιο δύσκολη κατάσταση από την Ουκρανία».

”Όλοι βλέπουμε τη χρεοκοπία των Ηνωμένων Εθνών, του ΝΑΤΟ και των παγκόσμιων οργανισμών στον κόσμο. Δεν έχουν πλέον αξία και επιρροή. Το λέω εδώ και χρόνια. Πιστεύω επίσης ότι η Ευρώπη ως κοινότητα δεν έχει νόημα. Η Ευρώπη διέπεται από τους κανόνες του Σόρος.

Υπακούει στους κανόνες του Σόρος. Το λέω πολύ ξεκάθαρα, καμία χώρα στον κόσμο δεν θα δεχτεί ξανά τον Σόρος. Ο Σόρος είναι υπεύθυνος για όλα τα παιδιά που πέθαναν στον πόλεμο (…) Δείτε το πρόβλημα της Ουκρανίας, ο Σόρος είναι εκεί από την αρχή. Είναι δολοφόνος”.

Και κάτι ακόμα πολύ σημαντικό:

“Η Ρωσία δέχεται πίεση από τις ΗΠΑ. Θα δούμε αν θα είναι ένας νέος ψυχρός πόλεμος ή κάτι άλλο, αλλά αυτή είναι η χρεοκοπία της παγκοσμιοποίησης”.

militaire.gr

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr