Ξέφυγαν τα πράγματα στην Λαμία: Μαθητής μπούκαρε με μηχανάκι σε σχολείο (ΒΙΝΤΕΟ)

0
51
ξέφυγαν-τα-πράγματα-στην-λαμία-μαθητή

Ξέφυγαν τα πράγματα στην Λαμία: Μαθητής μπούκαρε με μηχανάκι σε σχολείο 

Ειδήσεις:  Μαθητής εισέβαλε με μηχανάκι μέσα στους διαδρόμους και τις αίθουσες σχολείου στη Λαμία, με τους καθηγητές να τον κυνηγούν για να τον σταματήσουν και τους συμμαθητές να τον επευφημούν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το itilegrafima.gr

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr , το απίστευτο περιστατικό έγινε την Τετάρτη γύρω στις 11:00 το πρωί, στο 1ο ΕΠΑΛ Λαμίας, τελευταία ημέρα της φετινής σχολικής περιόδου πριν τις πανελλαδικές εξετάσεις, την οποία κάποιοι μαθητές θέλησαν να αποχαιρετήσουν με έναν απίθανο τρόπο.

Ένας μαθητής της Γ’ Λυκείου, μετά από παρότρυνση των συμμαθητών του, «μπούκαρε» με το μηχανάκι μέσα στο σχολείο και μετατρέποντας τους διαδρόμους σε πίστα, προκαλώντας κυριολεκτικά χαμό.

Οι συμμαθητές που τον παρότρυναν έκαναν πλάκα τραβώντας βίντεο με τα κινητά, άλλοι όμως σοκαρίστηκαν, ενώ ο Διευθυντής του Λυκείου και οι καθηγητές βγήκαν στους διαδρόμους και προσπαθούσαν να σταματήσουν τον εισβολέα για να μην γίνει κάποιο ατύχημα.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, ένας μαθητής γλίτωσε τελευταία στιγμή.

Κάποια στιγμή, το μηχανάκι γλίστρησε στο διάδρομο και ο αναβάτης έπεσε και ξανασηκώθηκε, ωστόσο ένας από τους καθηγητές κατάφερε να τον ακινητοποιήσει.

Δείτε επίσης

Πηγή: tilegrafimanews.gr