Ξέφυγε το πράγμα ! Ακόμα απλήρωτοι οι κτηνοτρόφοι! ΖΗΤΟΥΝ ΑΜΕΣΑ πληρωμή ΟΠΕΚΕΠΕ για τις ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ- ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ

0
205

Ξέφυγε το πράγμα ! Ακόμα απλήρωτοι οι κτηνοτρόφοι!  ΖΗΤΟΥΝ ΑΜΕΣΑ πληρωμή ΟΠΕΚΕΠΕ (www.opekepe.gr) για τις ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ- ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ – Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες!

Αγροτικά Νέα: Την άμεση πληρωμή της ενίσχυσης για την αγορά ζωοτροφών ζητούν οι κτηνοτρόφοι από τον Πρωθυπουργό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Όπως δήλωσε στον ΑγροΤύπο ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων (ΠΕΚ), Στέργιος Κύρτσος, «με επιστολή μας προς το Γραφείο του Πρωθυπουργού, την οποία στείλαμε στις 25/8/2022, αιτούμαστε, επειδή πολλοί συνάδελφοι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στο υπερβολικά μεγάλο κόστος παραγωγής και αναγκάζονται κάθε μέρα να σφάζουν τα κοπάδια του, η ληφθείσα απόφαση χορήγησης βοηθήματος για την αγορά ζωοτροφών να γίνει άμεσα (ή δυνατόν χθες).

Ξέφυγε το πράγμα ! Ακόμα απλήρωτοι οι κτηνοτρόφοι! ΖΗΤΟΥΝ ΑΜΕΣΑ πληρωμή ΟΠΕΚΕΠΕ για τις ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ- ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν τα αλώνια στο καλαμπόκι και οι κτηνοτρόφοι θα πρέπει να έχουν ρευστότητα για να αγοράσουν το προϊόν που ήδη έχει τιμές σε υψηλά επίπεδα.

Ανεβαίνει η θερμοκρασία και ζεσταίνονται και οι τσέπες μας !

Ζητάμε αν υπάρχει η δυνατότητα να πληρωθεί η ενίσχυση άμεσα και όχι μετά τις εξαγγελίες που θα κάνει ο Πρωθυπουργός στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).

Έτσι θα προλάβουν οι κτηνοτρόφοι να προμηθευτούν τις ζωοτροφές τώρα και να μην χρειαστεί να τις αγοράσουν σε διπλάσια τιμή τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο».

ΕΚΤΑΚΤΑ ΝΕΑ για την 13η ΣΥΝΤΑΞΗ και τις αυξήσεις στις ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΝΑΤ- Τι ανακοινώθηκε πριν λίγο !!!

Ξέφυγε το πράγμα ! Ακόμα απλήρωτοι οι κτηνοτρόφοι! ΖΗΤΟΥΝ ΑΜΕΣΑ πληρωμή ΟΠΕΚΕΠΕ για τις ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ- ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ – Ολοκληρώνεται η διαδικασία πληρωμής.

Ξεκίνησε την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022 η καταβολή για τις κύριες και επικουρικές συντάξεις μηνός Σεπτεμβρίου από τον e-ΕΦΚΑ με την διαδικασία να ολοκληρώνεται την Τρίτη (30/8)

Συγκεκριμένα πιστώθηκαν συνολικά 39 εκατ. ευρώ σε 189.000 δικαιούχους που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ(oaee.gr)ΟΓΑ(oga.gr)ΝΑΤ(nat.gr), ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Ξέφυγε το πράγμα ! Ακόμα απλήρωτοι οι κτηνοτρόφοι! ΖΗΤΟΥΝ ΑΜΕΣΑ πληρωμή ΟΠΕΚΕΠΕ για τις ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ- ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑΟι ημερομηνίες και για τους υπόλοιπους συνταξιούχους

Τη Δευτέρα 29 Αυγούστου θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς:ΙΚΑ(ika.gr), ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.

Την Τρίτη 30 Αυγούστου θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ(ika.gr), ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8

Όλα πανέτοιμα! Παππούδες και γιαγιάδες απο αύριο παίρνουν τις ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΓΑ, ΙΚΑ, ΕΦΚΑ, ΝΑΤ- Τι θα πληρώσει ο ΟΑΕΔ – ΔΥΠΑ

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr