“Ξέσπασε” ο Παναγιωτόπουλος για τις φρεγάτες: “Δεν θα προεξοφλείτε τίποτα και δεν θα σπεκουλάρετε”

0
156
ξέσπασε-ο-παναγιωτόπουλος-για-τις-φ

“Ξέσπασε” ο Παναγιωτόπουλος για τις φρεγάτες: “Δεν θα προεξοφλείτε τίποτα και δεν θα σπεκουλάρετε”

Ειδήσεις: Στην τελική φάση εισέρχεται η συζήτηση για την επιλογή των φρεγατών που θα ενισχύσουν το Πολεμικό Ναυτικό ενώ όπως αποκάλυψε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων υπάρχουν «πολλές και ανανεούμενες προτάσεις».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Με παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας επανέλαβε πως η τελική απόφαση για την σημαντική προμήθεια θα ληφθεί με μόνο κριτήριο το συμφέρον του Πολεμικού Ναυτικού και των Ενόπλων Δυνάμεων.

Παράλληλα, απαντώντας στην κριτική του αρμόδιου τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Τσίπρα περί καθυστερήσεων, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος υπογράμμισε πως «δεν δέχεται κριτική από εκείνους που δεν αγόρασαν ούτε βίδα για τα εξοπλιστικά».

«Ως προς τα εξοπλιστικά δεν θα δεχθούμε κριτική από αυτούς που δεν αγόρασαν ούτε βίδα. Η απόφαση για τις φρεγάτες έχει αργήσει δεκαετίες. Είναι μια δύσκολη απόφαση και δεν χάθηκε ο κόσμος να πάρουμε λίγες ημέρες ακόμα για να κάνουμε τη σωστή επιλογή με μόνο κριτήριο το συμφέρον και τις ανάγκες του Πολεμικού μας Ναυτικού. Λίγο θα περιμένετε ακόμα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πέραν αυτών απαντώντας στον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Αντώνη Μυλωνάκη ο οποίος υποστήριξε ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει καταλήξει στην αμερικανική πρόταση είπε: «Θα περιμένετε, δεν θα προεξοφλείτε τίποτα και δεν θα σπεκουλάρετε. Έχουμε πολλές και ανανεούμενες προτάσεις».

Δείτε επίσης.

Πηγή: tilegrafimanews.gr