Υπόθεση Λιγνάδη, 40χρονη μάρτυρας

0
51

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να «σπάσει τη σιωπή της» εξήγησε η 41χρονη γυναίκα που παρουσιάζεται ως βασική μάρτυρας στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Η 41χρονη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του T live, πήρε την απόφαση να καταθέσει για να βοηθήσει την Δικαιοσύνη, να βοηθήσει τα θύματα που κατήγγειλαν σεξουαλική κακοποίηση από τον Δημήτρη Λιγνάδη. Όπως αναφέρει, γνώρισε τον ηθοποιό όταν ήταν αρκετά νέα, έκαναν σχέση περίπου 5 ετών και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα χώρισαν. Στη συνέχεια, εκείνη έφυγε από την Αθήνα και εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Εκείνος επικοινώνησε μαζί της και της αποκάλυψε ότι είχε κάνει δεσμό με ένα 16χρονο αγόρι. Η κοπέλα σοκαρίστικε και κάποια στιγμή του είπε ότι αυτό που κάνει δεν είναι σωστό. Τον προέτρεψε μάλιστα να επισκεφθεί και κάποιον ειδικό, αλλά εκείνος της απάντησε ότι δεν έβλεπε κάποιο πρόβλημα. Του εξήγησε ότι είναι ποινικό αδίκημα αυτό που διαπράττει. Στη συνέχεια εκείνος άρχισε να την απειλεί και της είπε ότι θα κάνει κακό σε εκείνη και την οικογένεια της.

«Ο ίδιος μου αποκάλυψε ότι είχε σχέση με ανήλικους. Δεν είμαι ηθοποιός όπως με παρουσιάζουν τα Μέσα και δεν ήμουν 19 χρόνια σύντροφός του. Με τη μαρτυρία μου πήγα να κάνω κάτι καλό. Είχα γνωρίσει τον Δημήτρη Λιγνάδη μέσα από τον χώρο. Κάποια στιγμή είχαμε κάνει σχέση, μετά δεν προχώρησε, αλλά κρατήσαμε φιλικές επαφές. Εγώ έφυγα και ζούσα πολλά χρόνια εκτός Αθηνών και επέστρεψα κάποια χρόνια αργότερα. Όταν γύρισα το 2016 αρχίσαμε να μιλάμε αραιά και που, βρεθήκαμε μία φορά να τα πούμε και ο ίδιος μου είπε ότι είχε σχέση με ένα αγόρι 16 ετών.

Του απάντησα πως είναι ποινικό αδίκημα αυτό που κάνει και ότι αν μπορούσα να το κάνω θα πήγαινα στην αστυνομία. Εκείνος μου είπε ότι δεν βλέπει πού υπάρχει πρόβλημα. Αντέδρασε όταν του είπα ότι θα πάω να τον καταγγείλω. Άρχισε να με απειλεί. Προσπαθούσα να του πω να πάει σε έναν ειδικό για την περίπτωσή του και να σταματήσει να το κάνει.

Εκείνος με απείλησε, μου είπε “θα καταστρέψω τη ζωή σου, θα καταστρέψω τη ζωή της οικογένειάς σου, θα σε σκοτώσω”. Ακούγοντας τελευταία όλες αυτές τις μαρτυρίες πήρα την απόφαση να καταθέσω. Είναι δυνατόν να μην το έκανα; Εγώ νόμιζα ότι θα πήγαιναν και άλλοι, όλο το θέατρο βούιζε με αυτή τη συμπεριφορά του. Δεν το έκρυβε πουθενά. Όλοι γνώριζαν», είπε χαρακτηριστικά η 41χρονη στο T live.

Πηγή: iefimerida.gr

Πηγή: tilegrafimanews.gr