Υπόθεση Βαλυράκη: «Αποδείχτηκε ότι ο σύζυγός μου δολοφονήθηκε»

0
24
υπόθεση-βαλυράκη-αποδείχτηκε-ότι-ο-σ

Για δολοφονία του Σήφη Βαλυράκη κάνει λόγο η σύζυγος του εκλιπόντος, Μίνα, μετά τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης.

«Σήμερα πήραν απάντηση όλοι όσοι ήθελαν η υπόθεση Σήφη Βαλυράκη να είναι ένα απλό επεισόδιο αυτοτραυματισμού. Αποδείχτηκε με τον πιο σαφή τρόπο ότι ο σύζυγός μου, ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός, δολοφονήθηκε. Τώρα πλέον έχει τον λόγο η Δικαιοσύνη για να ανακαλύψει την αλήθεια και να τιμωρήσει παραδειγματικά αυτούς που στέρησαν τη ζωή από τον άνθρωπό μας…», αναφέρει στη δήλωσή της η Μίνα Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη που διένειμε μέσω του συνηγόρου της, Γιάννη Παγορόπουλου.

Σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής που δημοσιοποίησε το protothema, υπήρξε ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη, καθώς αναφέρονται και άλλα όργανα που προκάλεσαν κακώσεις.

Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Αν δεχθούμε ότι οι δύο από τις κακώσεις του προσώπου έχουν προκληθεί από προπέλα σκάφους, τότε απομένει να βρεθούν τα λοιπά όργανα με τα οποία έχουν προκληθεί οι λοιπές κακώσεις. Σε περίπτωση που προκύψουν ενδείξεις των οργάνων αυτών, θα γίνει συμπληρωματική έκθεση με τη σχετική αξιολόγηση».

Δείτε επίσης

Πηγή: tilegrafimanews.gr